Στη συλλογή μας θα βρείτε κοσμήματα κύριως απο ανοξείδωτο ατσάλι και ασήμι 925, όπως επισης και από επιχρυσωμένο η επάργυρο ορείχαλκο. Για να διαρκούν τα κοσμήματα σε βάθος χρόνου και να διατηρηθεί όμορφη εμφάνιση τους σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

 

Κοσμήματα Stainless Steel

* Τα κοσμήματα που είναι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικά & δεν μαυρίζουν.

* Επιχρυσωμένα ή επαργυρα & δεν χάνουν το χρωμα τους.

* Δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

 

Μικτά μέταλλα

Τα κοσμήματα αυτα συνδυάζουν διαφορά υλικά κυρίως ατσάλινες αλυσίδες με επιχρυσωμένα ή επάργυρα μέταλλικα στοιχεία (ορείχαλκο, κασσίτερο κ.α).

Έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο, παρόλα αυτά υπάρχει πιθανότητα το συγκεκριμένο υλικό να οξειδωθεί όταν έρθει σε επαφή με νερό, ιδρώτα άρωμα η λοσιόν και να χάσει την λάμψη του επίσης το pH του δέρματος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο πράγμα που καθιστά τον ορείχαλκο ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ορισμένα δέρματα με αποτέλεσμα να επιταχύνει τον χρόνο οξείδωσης του. Η χρήση αντισηπτικών δεν ενδείκνυται όσο αφορά τα κοσμήματα διότι αλλοιώνεται το χρώμα τους.

 

Ασημι 925

Τα κοσμήματα από Ασήμι 925 ή Επιχρυσωμένο Ασήμι 925 μπορεί να μαυρίσουν. Στην περίπτωση αυτή ξέπλυνε με χλιαρό νερό και απαλό σαπούνι, σκούπισε με ένα στεγνό πανί ή άφησε το να στεγνώσει σε μια πετσέτα.

 

Για μεγαλύτερη διάρκεια:

* Αποφεύγουμε την έκθεση τους σε νερό, χημικά προϊόντα, αρώματα.

* Φορέστε τα κοσμήματα αφού  ολοκληρώσετε το look σας και οχι κατά διάρκεια της γυμναστικής σας.

* Σωστή αποθήκευση (στην συσκευασία τους ή σε μπιζουτιερα χωρίς επαφή με αλλά μέταλλα).

* Με την κατάλληλη φροντίδαθα διατηρήσουν το χρωμα κι την λάμψη τους.

Σημείωση: Παρακαλούμε ελέγξτε το υλικο πριν αγοράσετε το εκάστοτε κόσμημα ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλεί αλλεργίες στο δέρμα σας ή αλλοιώσεις.